پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ خرداد ۱۳۹۰، ۱۱:۵۵

«تیتر سوم» امروز در سرای اهل قلم مرور می‌شود

«تیتر سوم» امروز در سرای اهل قلم مرور می‌شود

نشست بررسی و نقد شیوه نگارش کتاب «تیتر سوم» نوشته محمود خیرخواه امروز سه شنبه 10 خرداد در سرای اهل قلم برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این نشست که با حضور صاحب‌نظران و علاقه‌مندان برگزار می شود، ابوالفضل زرویی نصرآباد، بهمن فروتن، افشین داورپناه و سیدمهدی جهرمی درباره این کتاب به بحث و گفتگو خواهند پرداخت.

«تیتر سوم» مجموعه یادداشت‌های یک روزنامه نگار درباره فوتبال است که شیوه نوینی در یادداشت‌نویسی ارائه کرده است.
خیرخواه در این کتاب که با محوریت ورزش فوتبال و حواشی مرتبط با آن به نگارش درآمده، بدون اینکه مدعی طنزپردازی باشد  با بکارگیری عنصر طنز سعی کرده یادداشت‌های جذابی خلق کند.

علاقه‌مندان برای حضور در این نشست می‌توانند ساعت 17 به سرای اهل قلم به نشانی به خیابان انقلاب اسلامی، خیابان برادران مظفر جنوبی، خیابان خواجه نصیر مراجعه کنند. 

کد خبر 1325345

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha